Інгредієнти
- 200 r свинини
- 200 r яловичини
- 12 картоплин
- 1 ріпчаста цибуля
- 3 ст.л рослинної олії
- 2 зубчики часнику
- 2 ч.л Приправа до страв з картоплі
- 1 ч.л Приправа до м’яса
- 2 шт. Лаврове листя
час приготування
Інгредієнти
М’ясо відбити, нарізати кубиками 2х2 см, посипати приправою до м’яса і обсмажити на сильному вогні 15 хвилин, помішуючи.
Картоплю очистити, нарізати кубиками, посипати 1 ч.л. приправи Kamis до страв з картоплі і обсмажити хвилин 15-20, до готовності. Цибулю очистити, нарізати півкільцями, обсмажити в олії до золотистого кольору, змішати з дрібно нарізаним часником.
Горщик наполовину заповнити окропом, додати лавровий лист, викласти туди м’ясо, цибулю, картоплю, зверху посипати 1 ч.л. приправи Kamis до страв з картоплі, потім щільно закрити харчовою фольгою і поставити в, попередньо розігріту до 150-200 ° С, духовку на 20-30 хвилин.
Подавати в горщиках, прикрасивши за смаком петрушкою або кропом.