Фарширований французький тост
Кухні світу

Фарширований французький тост

  • 40Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 200 r збитого вершкового сиру
  • 1 ст.л коричневого цукру
  • 16 скибочок італійського хліба
  • 1/2 щіпка консервованих абрикосів (або абрикосове варення)
  • 5 яєць
  • 1 склянка молока
  • 2 ст.л вершкового масла, розділений
  • 3 ч.л Приправа до випічки та десертів

Приготування

  • Змішайте вершковий сир, цукор, 2 чайні ложки приправи до випічки та десертів в невеликій мисці. Намастіть кожну з 8 скибочок хліба 2 столовими ложками суміші з вершкового сиру, а на інші 8, зверху викладіть консервовані абрикоси. З’єднайте одну з одної скибочки хліба разом , щоб сформувати 8 бутербродів.

  • Яйця збити віночком в 13x9 - дюймовій формі для випічки. Змішайте з молоком, додайте 1 чайну ложку приправи до випічки та десертів, що залишилась, та добре перемішайте. Опустіть бутерброди в яєчну суміш, по 2 хвилин з кожного боку.

  • Розтопіть 1 столову ложку вершкового масла у великій сковороді на середньому вогні. Помістіть 4 бутерброда в сковороду. Готуйте від 4 до 5 хвилин з кожного боку або до золотистого кольору. Повторити все з рештою бутербродів. Подавати французький тост з кленовим сиропом, за бажанням.