час приготування
Інгредієнти
Для сиропу анчо-арбол змішати всі інгредієнти в невеликій каструлі. Довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього та варити на повільному вогні ще 5 хвилин. Зняти з вогню. Дати постояти 2 години. Процідити через два шари марлі або фільтр для кави. Закрити кришкою, поставити у холодильник для охолодження. (Цієї кількості сиропу достатньо для 4 коктейлів).
Для кожного коктейлю в кожний келих покласти 4 шматочки лайму та 1/4 чашки сиропу анчо-арбол. Притиснути лайм паличкою для помішування напоїв або дерев’яною ложкою, щоб лайм пустив сік. Заповнити келих льодом. Додати по 1/4 чашки кашаси й сиропу гуави, добре перемішати. Таким самим чином зробити ще 2 коктейлі.