Default
Тенденції в Смаках

ВЕГАНСЬКА ТІНГА

Інформація про поживну цінність на порцію: 120 калорій, загальна кількість жирів 4г, насичені жири 1г, холестерин 0мг, натрій 332мг, вуглеводи 16г, волокна 4г, всього цукрів 5г, білки 5г
(Доданий цукор 0г)

 

 

  • 15Хв

    Час підготовки

  • 30Хв

    час приготування

  • 120

    Калорії

  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

8

Порцій

Приготування

  • Змішайте часник, орегано, сіль і перець у невеликій мисці; відкладіть.

  • Нагрійте олію у великій сковороді на середньому вогні. Додайте томатну пасту і копчену паприку; варіть 2 хвилини, постійно помішуючи. Додайте цибулю і моркву і варіть до пом'якшення. Перемішайте суміш спецій і нарізані гриби; варіть 10 хвилин, часто помішуючи.

  • Тим часом, помістіть помідори і перець чилі в контейнер блендера; закрийте. Змішуйте на великій швидкості до однорідності.

  • Додайте у сковорідку з грибною сумішшю томатну суміш. Зменшіть вогонь до середньо-низької температури та готуйте, поки рідина не зменшиться приблизно на одну четверту від початкового об'єму.

  • Подавайте з вашими улюбленими веганськими додатками, такими як кукурудзяні коржі або тостади, свіжими кусочками лайму, з кубиками помідорів, обсмаженими бобами, подрібненим листям салату, веганським сиром, веганською сметаною, кінзою, свіжею сальсою та / або свіжими перцями чилі.

  • Кулінарні підказки: Переконайтеся, що гриби та цибуля розрізані на тонкі смужки, щоб імітувати м'ясо, яке витягується або подрібнюється. Мета приготування веганської суміші, поки вона не зменшиться до однієї чверті від початкового об'єму, полягає в тому, щоб зосередити аромат і надати йому зовнішній вигляд подрібненого м'яса.