Гострий соус Схуг
Тенденції в Смаках

Гострий соус «Схуг»

Схуг – популярна близькосхідна приправа у формі гострого соусу, яка додасть пікантності вашим стравам. Традиційні інгредієнти, як кумин та кардамон, поєднуються в ньому з пекучим перцем чилі, свіжою нарізаною зеленню, оливковою олією та пікантним лимонним соком, утворюючи таку різносторонню приправу для смачного сніданку і навіть більше. Нам так здається, чи сніданок зараз стане “гарячішим”?
  • 15Хв

    Час підготовки

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1/2 склянка дрібно нарізаного листя кінзи
  • 1/2 ч.л Чорний перець мелений
  • 1/2 ч.л Морська сіль
  • 1/2 склянка дрібно нарізаної свіжої італійської петрушки
  • 1/3 склянка оливкової олії першого віджиму
  • 4 свіжих перців чилі, дрібно нарізаних
  • 2 зубчики часнику, подрібнені
  • 2 ч.л лимонного соку
  • 1 ч.л меленого коріандру
  • 1 ч.л Кумин (Зира)
  • 1/2 ч.л меленого кардамону

Приготування

  • Змішати усі інгредієнти у середнього розміру посудині до однорідної суміші.

  • Поставити у холодильник принаймні на 30 хвилин, або до подачі, щоб смаки змішалися.