час приготування
Інгредієнти
Обірвати листя ананаса; відкласти для гарнірування. Очистити, видалити серцевину і порізати ананас на шматки. (має вийти приблизно 450г або 2 1/2 склянки шматків ананаса.)
Змішати цукор, ананасовий сік, корицю і мускатний горіх у важкій великій каструлі або жаровні. Готувати на середньому вогні, поки суміш не почне кипіти. Додати шматки ананаса; готувати та помішувати протягом 35 хвилин або доки ананас не стане золотисто-коричневого кольору. Дати охолонути до кімнатної температури.
Покласти суміш з ананаса, лід, мескаль, сік лайма і ванільний екстракт в блендерну чашу; закрити. Змішувати до отримання однорідної маси. Налити в келихи для напоїв. Прикрасити листям ананаса.