Інгредієнти
(1 арепа)
Порцій
Коржики
- 2 склянки молока
- 2 склянки води
- ½ склянки несолоного масла, окремо
- 3 склянки масарепи (попередньо приготоване кукурудзяне борошно)
- 1½ ч.л Морська сіль
- 1 склянка подрібненого сиру фета
Грецький салат табуле
- 1 склянка води
- ½ склянки сухого булгуру
- 1 ч.л Морська сіль
- 1 склянка нашинкованого качанного салату, наприклад ромен
- ½ склянки дрібно нарізаної свіжої петрушки
- ½ склянки подрібненого сиру фета
- 1 середній дуже стиглий помідор, порізаний кубиками
- ½ склянки дрібно порізаного огірка без насіниня
- ¼ склянки оливок каламата, крупно подрібнених
- 3 нарізані зелені цибулини
- 2 ст.л лимонного соку
- 3 ст.л оливкової олії холодного віджиму
- 2 ч.л Мята
- ½ ч.л Перець чилі
Соус із перцю анчо і йогурту
- 1 склянка звичайного грецького йогурту
- 2 ст.л води
- 2½ ч.л Перець чилі
- 1½ ч.л часникового порошку
- ¾ ч.л Орегано
- ¼ ч.л Морська сіль