Інгредієнти
Відігнути лушпиння кукурудзи без видалення лушпайок або стебла. Видалити всі кукурудзяні волокна. З лушпиння, що відігнуте назад, зв'язати разом шматком лушпиння. Смажити на грилі на середній температурі протягом 10 хвилин або доки кукурудза не стане ніжна і злегка рум’яна до золотисто-коричневого кольору, періодично перевертаючи. Дати трохи охолонути. Відсікти кукурудзяні зерна від качана.
Ретельно змішати лимонний сік, лікер, пасту рокото, кумин, приправу до морепродуктів в середній мисці. Охолоджувати до подачі на стіл.
Довести 1 склянку води до кипіння в середній каструлі на середньому вогні. Обережно додайте креветки; накрити кришкою. Варити 5 хвилин або доки креветки не порожевіють. Злити і промити холодною водою. Розрізати креветки навпіл по горизонталі. Додати креветки в маринад рокото; струсити, щоб добре розмішалось. Накрийте. Охолоджувати у холодильнику протягом 30 хвилин.
Для подачі, викласти креветки, кукурудзу і мускатну диню на пласких тарілках. Полити кожну маринадом рокото. Прикрасити чилі фресно і кінзою.