час приготування
Інгредієнти
Помістіть верблюже молоко в каструлю, додайте мед, аррорут і приправу до кави і десертів. Змішайте до зникнення грудок
Поставте каструлю на слабкий вогонь і доведіть суміш до слабкого кипіння, постійно помішуючи. Повільно молоко буде згущуватися до консистенції пудингу.
Коли ви досягнете точки кипіння, додайте рожеву воду і продовжуйте готувати ще 1- 2 хвилини. Зніміть з вогню і трохи остудіть.
Розділіть суміш на 4 десертні тарілки або склянки.
Повністю остудіть в холодильнику протягом 3- 4 годин.Прикрасьте свою мухалябію нарізаними фісташками перед подачею.Ви також можете використовувати фрукти в якості топінгу для цього десерту