час приготування
Інгредієнти
Зваріть пасту відповідно до вказівок на упаковці. Злийте воду.
Тим часом, у великій каструлі на середньому вогні приготуйте бекон до утворення шкоринки. Заберіть бекон. Підсушіть на паперових рушниках; подрібніть бекон. Відкладіть Додайте 2 склянки капусти калє до жиру, що утворився у сковороді; готуйте помішуючи, 1-2 хвилини, або доки на капусті не утвориться легка шкоринка. Заберіть капусту. Відкладіть Додайте в каструлю цибулю; готуйте, помішуючи, протягом 2 хвилин. (За потреби додайте олію.) Додайте курячий бульйон і приправи; доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь; кип’ятіть на повільному вогні протягом 5 хвилин.
Решту 4 склянки капусти покладіть у контейнер блендера. Додайте авокадо, фісташки, 2 столові ложки пармезану та половину подрібненого бекону. Додайте суміш гарячого бульйону. Закрийте блендер кришкою, заберіть середню частину. Накрийте кришку рушником. Змішуйте на низькій швидкості 15 секунд. Змішуйте на високій швидкості, до утворення однорідної маси.
Наберіть пасту в сервірувальну тарілку. Зверху викладіть соус із капусти, приготовану капусту, решту подрібненого бекону і решту (2 столові ложки) пармезану. За бажання, можна додатково посипати подрібненими фісташками.