час приготування
Інгредієнти
Для приготування ванільного сиропу-брюле змішати 1/4 склянки цукру і 1 столову ложку води у невеликій каструлі з товстим дном. Варити на середньому вогні, помішуючи, 5 хвилин або доки сироп не набуде темного карамельного кольору. Зняти з вогню. Повільно додати решту 1/2 склянки води. Після того, як суміш припинить парувати додати ще 1/2 склянки цукру. Варити, помішуючи, на середньому вогні, доки цукор не розчиниться. Вмішати ванільний екстракт. Відкласти.
Для персикового брюле, викласти скибки персиків і цукор в середню миску поки цукор добре не вкриє персики. Викласти персики в один шар на велику форму для випікання вкриту фольгою. «Брюлювати» або смажити кожну скибку персика з одного боку 3-5 хвилин або доки злегка не зарум’яняться. Відкласти.
Для приготування персиково-ванільного коктейлю-брюле, змішати 4 скибки персиків-брюле, персиковий шнапс і лимонний сік у великому шейкері. Зверху викласти лід і густі вершки. Накрити кришкою і струсити доки добре не змішається, охолодити. Перелити в 4 коктейльні келихи. Прикрасити край кожної склянки скибками персиків-брюле, що залишились. Повільно влити приблизно 1/4 склянки ванільного сиропу-брюле на кожну скибку персика і в склянку. (Сироп опуститься на дно склянки.) Зверху присипати приправою до кави та десертів.