Інгредієнти
Для приготування червоного юкатаньского рекадос слід помістити всі інгредієнти у блендер і закрити кришкою. Збивати на середній швидкості до однорідної консистенції.
Для приготування повільно підсмаженої свинини по-мексиканськи слід змішати сік, часник і червоний юкатанський рекадо в невеликій ємності. Покласти свинину у великий пластиковий пакет і залити маринадом. Добре промастити свинину та покласти в холодильник на ніч.
Вийняти свинину з холодильника. Викласти у велику форму для запікання і залишити на 15 хвилин.
Запікати в попередньо розігрітій до 160° духовці протягом 4 годин доки свинина не стане дуже ніжною.
В той час, як готується свинина, підготуйте мариновану цибулю. Для її приготування слід покласти 3 чашки дрібно нарізаної червоної цибулі в жароміцну ємність та залити окропом. Дати постояти 15 хвилин. Злити і промити холодною водою. Тим часом, в невеликій каструлі змішати 1/2 чашки білого оцту, по 1/4 чашки свіжого апельсинового соку та води, 2 столових ложки свіжого соку лайма та 1 тонко нарізаний середній чилі хабанеро без насіння, довести суміш до кипіння на середньому вогні. Зняти з вогню і залишити на 15 хвилин. Покласти цибулю до маринаду та закрити кришкою. Поставити в холодильник на 2 - 3 години для маринування. Перед подачею зцідити рідину.
Розділити м’ясо 2 виделками і змішати із соусом у формі для запікання. Подавати розділену на частини свинину та мариновану червону цибулю на тортільяс з натертим сиром котіха, нарізаним чилі серрано, свіжим листям кінзи та скибочками лайму.