Час підготовки
Калорії
Інгредієнти
Порцій
Для соусу чамой помістіть всі інгредієнти в ємність для блендера; закрийте. Перемішуйте на середній швидкості до отримання однорідності. Зберігайте в критій ємності в холодильнику до 5 днів. (соусу достатньо на 2 порції кавунової граніти.)
Для граніти з кавуна помістіть усі інгредієнти в ємність для блендера; закрийте. Змішуйте до однорідності.
Налийте суміш у великий безпечний морозильний контейнер (розміром близько 9х5 см). Накрийте пластиковою кришкою. Заморожуйте 3 - 4 години, помішуючи суміш виделкою кожні 30 - 45 хвилин, щоб створити пухнасту текстуру з голим льодом.
Для подачі, помістіть заморожену суміш в формочки для подачі. Прикрасьте кавуновими кусочками, посипаними додатково перцем чилі, за бажанням.
Кулінарні поради: Зачерпніть заморожену граніту у склянку для пиття і дайте настоятися близько 10 хвилин. Перемішайте і подайте як освіжаючий крижаний напій. Для моктельної версії замініть рожевий лимонад або сік грейпфрута замість розового вина.