Інгредієнти
Варити і помішувати панчетту у 5-літровій каструлі при середній температурі близько 4 хв., або доки вона не стане коричневого кольору. Додати цибулю, моркву, селеру та часник; варити, помішуючи ще 6-8 хв. доки овочі не пом’якішують.
Додати решту інгредієнтів, окрім листової капусти. Довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімального, закрити кришкою та кип’ятити протягом 20 хв., або доки овочі не зм’якнуть, час від часу помішувати.
Відкрити кришку, щоб випустити пар і збити в блендері 1 склянку супу на великій швидкості до однорідної консистенції. Вилити пюре назад до каструлю. Додати до супу листкову капусту. Кип’ятити без кришки протягом 10 хв., або доки капуста не зм’якне, і суп трохи не загусне. Час від часу помішувати. Подавати у тарілках для супу. Прикрасити тонкими смужками цедри лимону та натертим сиром Азіаго* або разом з Азіаго Кростіні* (рецепт подано нижче), за бажанням.