Інгредієнти
Для приготування салату, ретельно змішати всі інгредієнти в мисці середнього розміру. Накрити і охолоджувати в холодильнику до подачі на стіл.
Для приготування шашлика зі свинини, розрізати свинину навпіл поперек. Розрізати кожен шматок вздовж на смужки товщиною 3мм. (Смужки будуть завширшки 3-6мм). Змішати інші інгредієнти у маленькій мисці, доки не перемішаються. Покласти свинину у великій пластиковий пакет із застібкою. Додати маринад та ретельно вимішати. Натирати свинину та маринувати 4-5 хвилин.
Покласти у холодильник на 1 годину. Витягти свинину з маринаду. Нанизати шматки на шампура. Видалити залишки маринаду.
Смажити шашлик на грилі на середньому вогні по 3 хвилини з кожного боку або до готовності. Подавати шашлик із салатом із зеленого манго.