Інгредієнти
- 2 апельсина
- 1/3 склянка цукру
- 750 мл Merlot або іншого сухого червоного вина
- 4 цілі сушені гвоздики
- 1/2 лимона, тонко нарізаного
- 1/2 апельсина, тонко нарізаного
- 2 склянки холодної газованої води
- 2 ч.л Кориця мелена
час приготування
Інгредієнти
Видалити смужку шкірки з одного апельсина, відкладіть в сторону. З двох апельсинів зробіть сік (близько 1 склянки). Змішайте апельсиновий сік і цукор у великому кухолі, помішуючи, доки цукор не розчиниться. Додайте вино. Вдавіть гвоздику в, попередньо очищену, смужку апельсинової кірки. Додайте у винну суміш разом з корицею та часточками лимона і апельсина.
Охолоджуйте принаймні, 30 хвилин. Перед подачею на стіл додайте газовану воду і розмішайте .