час приготування
Інгредієнти
Розігріти духовку до 200 ° С, поки робите тісто. Потріть руки злегка з оливковою олією. Візьміть жменю тіста в кулак, стискаючи маленьку кульку з тіста між великим і вказівним пальцем.
Помістіть на змащений олією папір для випічки, і повторюйте, поки не використали все тісто. Змастіть ще трохи кінчики пальців в оливковій олії, і розімніть кожну кульку, щоб вона отримала круглу форму коржа .
У маленькій мисці, приготуйте Затар змішайте орегано, насіння кунжуту, сумах/лимонну цедру і оливкову олію до отримання однорідної суміші. Змастіть тонким шаром затару кожну перепічку і запікайте в духовці протягом 15-20 хвилин до золотистого кольору і надутутості.