Інгредієнти
- 2 яйця
- Маслини
- 150 r м’яса індички
- 2 ст.л тертого пармезану
- оливкова олія, за смаком
- 1 ст.л хлібних крихт
- 200 r борошна
- 2 щіпки Морська сіль
- 1 ст.л Приправа до м’яса
час приготування
Інгредієнти
Необхідно зробити круте тісто з теплої води, борошна, 1 яйця, 1 щіпку морської солі та оливкової олії. Вимісити тісто і залишити на півгодини, після чого знову вимісити і тоненько розкачати. За допомогою фігурного ножа зробити однакові трикутники або прямокутники.
Фарш робимо м'ясорубкою або кухонним комбайном з індички. До перемеленого м’яса додати приправу до м’ясe і морську сіль, тертий пармезан, хлібні крихти, яйце.
Для приготування равіолі, на заготовки покласти начинку. Краї трохи змастити водою і закрити тістом, яке залишилося. Краї неодмінно притиснути. За бажанням, обробити їх фігурним ножем.
У підсоленій воді варити равіолі з індичкою близько п’яти хвилин. Воду злити, а равіолі покласти на тарілки. Зверху посипати зеленню і тертим сиром. Прикрасити маслинами. Подавати гарячими.