Інгредієнти
- 1/2 склянка пшона
- 3 шт. Лаврове листя
- 2 щіпки Суміш перців
- 6 картоплин
- 150 r сала
- 2 цибулини
- 1 корінь селери
- 1 морква
- 2 літра води
- зелень, за смаком
- 1 ч.л Морська сіль
час приготування
Інгредієнти
Для приготування заправки, сало нарізати кубиками, розміром близько одного кубічного сантиметра, додати суміш перців і злегка підсмажити з дрібно нарізаною цибулею.
У киплячу воду, додати морську сіль, опустити, крупно нарізані, моркву та селеру і варити до напівготовності.
Додати картоплю, нарізану брусочками, за 5-6 хвилин - пшоно.
Коли крупа буде майже готова, додати заправку з сала та цибулі, лавровий лист, зелень і варити до готовності.