Інгредієнти
- 500 r ріпчастої цибулі
- 1/2 ч.л Морська сіль
- 50 r вершкового масла
- 20 мл оливкової олії
- 300 мл білого сухого вина
- 500 мл курячого бульйону
- 1 французький багет
- 150 r твердого сиру
- 1 ч.л Кумин (Зира)
- 1/2 ч.л Чорний перець мелений
час приготування
Інгредієнти
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, перекласти в каструлю і смажити на суміші оливкової і вершкового масла до коричневого кольору.
Влити до цибулі вино, випарувати майже повністю і додати курячий бульйон, кумин (зира), морську сіль, чорний перець мелений. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 20 хвилин.
Багет нарізати скибочками, посипати тертим сиром і запікати в духовці. Влити суп в тарілку, зверху покласти запечений з сиром багет і подавати.