Інгредієнти
- 5 літрів води
- 500 r свиної гомілки
- 1 кілограм яловичини
- 3 зубчики часнику
- 3 моркви
- 1 лимон, нарізаний дольками
- 5 шт. Лаврове листя
- 10 шт. Чорний перець горошком
- 1 ч.л Морська сіль
Інгредієнти
Свинячу гомілку і яловичину покласти в каструлю і залити водою близько 5 літрів. Поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти піну. Додати морську сіль та цибулю. Варити на малому вогні протягом 7 годин. Наприкінці готування (за 5-10 хвилин), додати лавровий лист, горошини чорного перцю та моркву, нарізану кружальцями.
Після варіння відокремити м’ясо від кісток і нарізати дрібними шматками. М’ясо перемішати і розкласти по формах шаром 2 см, зверху прикрасити морквою та лимоном. Залити форми рештою бульйону і додати дрібно нарізаний часник.
Поставити в холодильник на кілька годин до застигання. Подавати з хріном.