Айсберг з кавуном і соусом з йогурту, кумином і базиліком
Основний інгредієнт

Айсберг з кавуном і соусом з йогурту, кумином і базиліком

Дуже легкий і низькокалорійний салат.
  • 30Хв

    час приготування

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 качан салату «Айсберг»
  • 250 мл натурального йогурту
  • 1/2 зубчика свіжого часнику
  • 2 часточки кавуна (м’якоть без кісточок)
  • 2 щіпки Кумин (Зира)
  • 4 щіпки Базилік
  • 2 щіпки Морська сіль

Приготування

  • Салат « Айсберг » нарізати шашками, промити в проточній воді , обсушити.

  • Кумин злегка прогріти на сухій сковороді (2-3 хвилини), щоб розкрився його смак. Потім кумин викласти в ступку разом з морською сіллю і подрібнити.

  • Для приготування соусу змішати натуральний йогурт з розтертим кумином і морською сіллю, додати нарізаний тонкими пелюстками часник і сухий базилік.

  • Салат перед подачею заправити йогуртовим соусом. Викласти крупно нарізані шматочки кавуна.