Картопляний крем суп
Основний інгредієнт

Картопляний крем суп

  • 50Хв

    час приготування

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 0,5 кілограм очищеної , нарізаної кубиками картоплі
  • 150 r копченого бекону нарізаного тонкими скибочками
  • 300 r нарізаних овочів (морква, петрушка, цибуля-порей, селера )
  • вершкове масло
  • 200 r плавленого сиру
  • 1/2 середньої цибулини
  • 3 шт. Чорний перець горошком
  • 1 шт. Лаврове листя
  • Морська сіль

Приготування

  • На 1,5 літра води додати 1 столову ложку солі, додати лавровий лист, чорний перець і довести до кипіння.

  • Скибочки бекону, обсмажити до золотистої скоринки, додати і обсмажити нарізану дрібними кубиками цибулю.

  • Картоплю, овочі та цибулю кинутий у киплячу воду.

  • Коли овочі стануть м’якими, 2/3 овочів разом з вершковим сиром, змішати і розім’яти, приправити за смаком сіллю. Додати залишену 1 /3 осушених овочів.

  • Суп подають зі шматочками підсмаженого бекону, посипати петрушкою. Смачного!