Паста з цукіні під м ятно лимонним соусом
Основний інгредієнт

Паста з цукіні під м'ятно-лимонним соусом

Проста і освіжаюча страва з макаронів пенне і цукіні змішана із смачною м'ятно-лимонною заправкою, та на довершення присипана сиром Рікотта
  • 25Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 400 r пасти пенне
  • 4 середніх цукіні
  • 3 ст.л оливкової олії
  • 1 ч.л Sea salt with garlic and herbs
  • 2 ч.л Mint
  • цедра 1 лимона
  • 1 ст.л лимонного соку
  • 125 r сиру Рікотта, тертого

Приготування

  • Зваріть пасту.

  • Тим часом, помістіть сковорідку на сильний вогонь, вимити й наріжте цукіні тонкими скибочками. Помістіть в миску з 1 столовою ложкою оливкової олії, приправте невеликою кількістю морської солі з часником і травами і перемішайте. Обсмажте цукіні на сковорідці протягом декількох секунд з кожного боку.

  • Змішайте олію, що залишилась з морською сілю з часником і травами, м’ятою, цедрою і соком лимона.

  • Коли паста звариться, злийте воду та додайте кабачки і соус та все перемішайте.

  • Розкладіть на 4 тарілки та посипте тертим сиром рікотта. Подавайте відразу ж.