Різотто з куркою
Основний інгредієнт

Різотто з куркою

  • 40Хв

    час приготування

  • 14

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 250 r рису
  • 100 r ковбаси
  • 2 зубчики часнику, дрібно нарізаних
  • за смаком Морська сіль
  • 1/2 ч.л Базилік
  • 1 ст.л Приправа до курки
  • 2 помідори
  • Половину банки консервованого горошку
  • 1 склянка яловичого бульйону
  • 1 цибулина
  • 2 курячі грудки
  • 1 жовтий або червоний перець
  • 1/4 склянка вершкового масла
  • 125 r печериць

Приготування

  • Промити та висушити курячу грудку, нарізати кубиками.

  • Готове різотто покласти на гарячу тарілку і подавати, прикрасивши листям петрушки.

  • Ковбасу нарізати скибочками.

  • Вимити помідори, зрізати шкірку і нарізати кубиками.

  • Помити перець, видалити насіння і нарізати на шматочки.

  • Очистіть цибулю і гриби, дрібно нарізати.

  • На сковорідці жарити курку і ковбасу в олії, додати цибулю, гриби, перець і жарити разом приблизно 10 хвилин.

  • Додати спеції, помідори і бульйон, кип’ятити на повільному вогні протягом 20 хв.

  • Потім додати варений рис і зелений горошок, без розсолу.

  • Всю суміш змішати разом і тушкувати протягом 3 хвилин.