Гостра сальса з папаєю та ананасом
Тенденції в Смаках

Гостра сальса з папаєю та ананасом

Ця тропічна сальса отримує свою пікантність від ахі амарільо, жовтого чилі з Перу. Вона є яскравим доповненням до кукурудзяних чіпсів, кесадільї, смаженого м'яса та морепродуктів.
  • 15Хв

    час приготування

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 подрібнена папайя
  • 1 подрібнений ананас
  • 1/2 склянка подрібненого чайота
  • 1/4 склянка подрібненої червоної цибулі
  • 2 ст.л подрібненої свіжої кінзи
  • 2 ст.л пасти ахі амарільо
  • 2 ст.л свіжого соку лайма
  • 1/4 ч.л меленої кориці
  • 1/4 ч.л Морська сіль

Приготування

  • Для приготування пасти ахі амарільо, вирізати, видалити насіння і вени від перцю. Скип’ятити воду в каструлі, зняти з вогню і витримайте перець у воді протягом 2 хвилин. Поміняти воду і повторити процедуру ще два рази. Злийте воду. Змішати перець з оливковою олією і додати сіль за смаком.

  • Для приготування сальси з папаї та ананасу, змішати всі інгредієнти в невеликій ємності. Накрити.

  • Перед подачею остудити в холодильнику.