Інгредієнти
8
(1 склянка/ 250 мл)
Порцій
- 2 склянки суцвіть цвітної капусти
- 1 склянка моркви, порізаної кубиками по 1,25 см
- 1 склянка бамії, порізаної кубиками по 2,5 см
- 1 середня червона цибулина, порізана шматочками по 2,5 см.
- 1 склянка розрізаних навпіл помідорів чері
- 3 ст.л оливкової олії, окремо
- 1 ст.л суміші приправ бербере (рецепт шукайте на веб-сайті)
- 1 ч.л меленої морської солі Kamis
- 225 r сухих спагеті
- ½ склянки (125 мл) подрібненого сиру фета і додатково для прикрашання
- 2 ст.л (30 мл) порізаної петрушки і додатково для прикрашання
- 1 середній лимон, розрізаний на дольки