Інгредієнти
Висушити скибочки імбиру паперовими рушниками. Покласти імбир на деко, вистелене пергаментним папером. Випікати в попередньо розігрітій до 135°С духовці протягом 45-60 хвилин або доки імбир повністю не висохне. Трохи охолодити, після чого нарізати грубими шматками.
Проваріть оцет у середній сковороді з антипригарним покриттям на середньому вогні протягом 10-15 хвилин або доки об’єм не зменшиться до 1 столової ложки. Додайте морську сіль; варіть, помішуючи, 5 хвилин або доки морська сіль не викристалізується.
Змішайте морську сіль, нарізаний імбир, зелений чай і чилі гострий у невеликій мисці до утворення однорідної маси. Зберігайте у щільно закритій банці у прохолодному сухому місці. За потреби, перед використанням розбийте грудочки.