Морквяне імбиртіні
Тенденції в Смаках

Морквяне імбиртіні

Свіжий морквяний сік і імбир надають цьому інноваційному коктейлю з мартіні яскравих кольорів і теплого смаку.
  • 10Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 ст.л Імбир мелений для випічки
  • 1 склянка води
  • 1/2 склянка цукру
  • Морквяне імбиртіні:
  • 30 мл морквяного соку
  • 30 мл горілки
  • 15 мл простого імбирного сиропу
  • 15 мл апельсинового лікеру, наприклад, Трипл Сек

Приготування

  • Щоб приготувати простий імбирний сироп, покладіть імбир посередині шматка марлі. Туго зав’яжіть довгою мотузкою. Опустіть імбирний мішечок у невелику каструлю з водою і цукром, і поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь; кип’ятіть на повільному вогні протягом 3 хвилин, помішуючи, щоб цукор розчинився. Заберіть із вогню. Трохи охолодіть. Покладіть на ніч у холодильник для поєднання ароматів. Заберіть мешечок. Зберігайте накритий кришкою пряний сироп у холодильнику. (Виходить 225 мл)

  • Заповніть шейкер льодом на дві третини. Додайте морквяний сік, горілку, простий імбирний сироп і апельсиновий лікер; струшуйте до однорідного стану й охолодження. Перелийте в келих для мартіні. За бажання прикрасьте тонко нарізаною морквою. Відразу подавайте.