Час підготовки
час приготування
Інгредієнти
Порцій
Просіяти борошно, розпушувач для тіста і морську сіль у велику миску; відкладіть. Збити масло і цукор у великій мисці електричним міксером на високій швидкості до легкої і пухнастої консистенції. Додати яйце, молоко і кунжутну олію; добре перемішати. Поступово збивайте суміш борошна на низькій швидкості, поки тісто не почне відриватися від боків чаші. Розмішати 1/2 склянки підсмаженого та чорного кунжуту. Розділити тісто навпіл. Зформуйте з кожної половини в коржики, діаметром в 5 см. Загорніть в поліетиленову плівку. Охолоджуйте протягом 2 годин.
Попередньо нагрійте духовку до 190 ° C,. Дістаньте тісто з холодильника і наріжте товщиною 0,5см. Розмістіть на пергаментному листі.
Випікайте 7 - 8 хвилин або до доки краї злегка не підрум'яніться. Охолодіть на бумазі для випічки 1 хвилину. Перемістіть на решітку; охолодіть повністю.
Опустіть кожне печиво в розтоплений шоколад, покривши приблизно 1/3 кожного печива. Посипте печиво підсмаженим насінням кунжуту, що залишилися. Залиште при кімнатній температурі на восково-паперовому піддоні на 15 хвилин або до загустіння шоколаду.