Час підготовки
Інгредієнти
Розігріти олію на великій сковорідці при вищій за середню температурі. Додати цибулю та часник; готувати та помішувати 1 хвилину. Приправити приправою Kamis Чилі гострий. Зменшити температуру до середньої. Додати насіння кунжуту; готувати та помішувати протягом 5 хвилин доки суміш не стане ароматною та підсмаженою.
Домішати пиво; довести до кипіння. Дати покипіти 8-10 хвилин, або поки об’єм не зменшиться до 3/4 склянки. Зменшити температуру до низької. Додати пілончіло; готувати протягом 10 хвилин, час від часу помішуючи. Дати трохи охолонути.
Висипати суміш з пивом, морську сіль та перець у чашу блендера; закрити. Змішувати на високій швидкості до рівномірної консистенції.