час приготування
Інгредієнти
Для сиропу анчо-арбол змішати всі інгредієнти в невеликій каструлі. Довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього та варити на повільному вогні протягом 5 хвилин. Зняти з плити і дати постояти 2 години. Процідити через подвійний шар марлі або фільтр для кави. Закрити кришкою і поставити в холодильник для охолодження. (Цієї кількості сиропу достатньо для 4 коктейлів)
Для кожного коктейлю покласти в шейкер 2 шматочки лайму, 2 гілочки м’яти та 1 гілочку кінзи. Притиснути лайм паличкою для помішування напоїв або дерев’яною ложкою, щоб лайм пустив сік. Заповнити шейкер льодом. Додати по 1/4 чашки джина і сиропу анчо-арбол, все добре перемішати, дати охолонути. Налити у високий заповнений льодом келих для напоїв. У кожний келих налити 1/2 чашки газованої води. Прикрасити скибочкою лайма та вишнею. Таким самим чином зробити ще 2 коктейлі.