Інгредієнти
Для приготування тріски, в невеликій мисці змішуйте місо, мірін, олію, саке, цукор, суміш спецій і соєвий соус до отримання однорідної маси. Покладіть рибу у великий поліетиленовий пакет, що закривається, або скляну посудину. Додайте маринад; щоб він вкрив рибу. Покладіть у холодильник щонайменше на 1 годину для кращого смаку.
Тим часом, для отримання масла місо змішуйте всі складники у невеликій мисці до отримання однорідної маси. Відкладіть
Для приготування мускатного гарбуза покладіть гарбуз у каструлю середнього розміру і залийте водою. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь; накрийте кришкою і кип’ятіть на повільному вогні 15-20 хвилин або доки не зм’якне. Злийте воду. Покладіть мускатний гарбуз, масло місо, апельсинову цедру і морську сіль у кухонний комбайн; закрийте кришкою. Змішуйте до отримання однорідної маси. Чи зробіть пюре за допомогою блендера для пюре. Не дайте повністю охолонути.
Витягніть тріску з маринаду і покладіть у гусятницю. Вилийте решту маринаду. Смажте на відстані 3-5 см над відкритим вогнем протягом 12 хвилин або доки рибу не можна буде розслоїти виделкою. Не перевертайте рибу.
Для приготування бок чой, у великій сковороді розтопіть на середньому вогні масло місо та додайте морську сіль з чорним перцем. Додайте бок чой і болгарський перець; готуйте, помішуючи, 2-3 хвилини або до утворення легкої шкоринки. Для подавання на стіл розділіть гарбузове пюре і смажені овочі на 6 тарілок. Зверху на кожну покладіть філе тріски. За бажання, можна додатково посипати сумішшю спецій.