час приготування
Інгредієнти
Попередньо розігрійте духовку до 170 ° С ,
Збийте цукрову пудру з ваніллю і кардамон та вершкове масло. Додайте яєчний жовток, та перемішайте.
Просійте борошно і додайте в суміш разом з імбиром, корицею , смородиною та цукатами. Додайте молоко , щоб зробити густе тісто.
Розкачайте тісто і виріжте печиво, використовуючи великодні тематичні різаки. Покладіть на змащене або антипригарне деко і випікайте протягом 15 хвилин.
Вийміть печиво з духовки і змажте щіточкою яєчним білком. Посипте цукровою пудрою з ваніллю і кардамоном, і випікайте ще протягом 5-10 хвилин.
Печиво можна прикрасити льодовими кульками, попередньо приготованими з використанням королівської цукрової пудри і харчового барвника.