Інгредієнти
- 2 стейка лосося
- 50 мл апельсинового соку
- 1/2 ч.л Суміш перців
- 1/2 ч.л Морська сіль
- 1 ст.л нарізаного листя свіжого тархуну
- 1 ст.л оливкової олії
- 1/2 ч.л тертої цедри апельсина
- 1 зубчик часнику, подрібнений
час приготування
Інгредієнти
Приготуйте маринад з апельсинового соку, оливкової олії, додайте подрібнений часник, нарізані листя тархуну, терту цедру апельсина. Зверху посоліть морською сіллю та змеліть горошини суміші перців Kamis.
Додайте в маринад стейки лосося. Поставте в холодильник та залиште маринуватися на декілька годин.
Розігрійте гриль або духовку до 190 °С та готуйте стейки з кожного боку по 6-7 хвилин.