Копчений тунець
До свят та особливих подій

Копчений тунець

  • 30Хв

    час приготування

  • 5

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 пакет Seasoning for fish bag
  • 50 мл оливкової олії
  • 50 мл білого рому
  • 2 ст.л білого винного оцту
  • 900 r риби

Приготування

  • Змішати вміст пакетику, оливкову олію, ром і оцет в невеликій мисці. Відкладіть 2 ст. л. маринаду окремо. Додати рибу в миску і добре перемішати.

  • Накрити кришкою і залишити маринуватися на 15 хвилин, або для досягнення кращого ефекту в холодильник і маринувати протягом ночі.

  • Покласти рибу на решітку і коптити 15-20 хвилин, поливаючи рештою маринаду під час готування.