Інгредієнти
- 1,3 кілограм курячих ніжок
- 2 середніх апельсина
- 1 ст.л оливкової олії
- 2 ст.л Кумин (Зира)
- 1 ч.л Морська сіль з чорним перцем
час приготування
Інгредієнти
Розігріти духовку до 220 ° С. Промийте і висушіть курку. Зріжте надлишковий жир. Натріть шкіркою від апельсинів решітку. Вичавіть 1 столову ложку соку з апельсина в маленьку миску. Додайте інші інгредієнти; перемішайте, доки суміш не перетвориться на пасту.
Вкрийте курячі шматочки рівномірно приготованою пастою. Викладіть курку, шкірою вгору, у велику неглибоку форму для випікання, збризнувши розбризкувачем. Тонкими скибочками наріжте апельсини і викладіть зверху на курку.
Випікати 40 хвилин або до готовності курки.