Курячий шашлик по бразильски в маринаді з кайпіріньї
До свят та особливих подій

Курячий шашлик по-бразильски в маринаді з кайпіріньї

Наповніть бразильським смаком ваш наступний шашлик завдяки цим смачним, маринованим в кайпіріньї, курячим крильцям. Це простий рецепт безумовно справить враження на ваших друзів і родину!
  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 пучка м’яти
  • дерев’яні шампури 16 х 20 см
  • 250 мл соку лайма
  • цедра 1-го лайму
  • 125 мл Кашаси*
  • 2 довгих червоних перця, дрібно нарізаних
  • 1 ст.л коричневого цукру
  • 60 мл оливкової олії
  • 1/4 ч.л Чилі гострий
  • 2 кілограми філе курячих стегон, нарізаних шматочками по 3 см

Приготування

  • Дрібно нарізати 1,5 пучки м’яти і покласти в миску. Додати 200 мл соку лайма, цедру, Кашасу, 2 червоних перця, цукор, олію і чилі гострий, розмішати. Відлийте 1/3 суміші, поставте в холодильник . Додайте курку в решту маринаду, накрийте кришкою і поставте в холодильник на ніч.

  • Розігріти барбекю до середньої температури. Дістаньте курку з маринаду та нанижіть на шампури, чергуючи з рештою м’яти. Готуйте протягом 8 хвилин, перевертаючи і поливаючи час від часу, або до готовності. Полийте рештою ( 50 мл) соку лайма і подавайте, прикрасивши листочками м’яти.