Інгредієнти
- 3 персика
- 3 яблука
- 3 банана
- 3 апельсина
- 2 ст.л лимонного соку
- 75 r зацукрованих вишень
- трохи журавлиного соку
- Приправа до випічки та десертів
час приготування
Інгредієнти
Видаліть кісточки з персиків та серцевини з яблук. Розріжте кожен плід на вісім частин. Викладіть в миску з невеликою кількістю лимонного соку і перемішати так, щоб кожен фрукт був змащений соком, аби запобігти підгорянню. Очистіть банани і наріжте їх скибочками по 2,5 см.
Нанизати плоди по черзі на чотири шампури, поміщаючи зацукровані вишні з бажаним інтервалом. Збризніть плоди журавлинним соком і посипте приправою до випічки та десертів.
Викладіть обережно шампури на гарячу решітку барбекю і смажте по декілька хвилин, з кожного боку, збризкуючи журавлинним соком та приправою в міру необхідності.
Смажити фрукти, доки вони не стануть теплими. Подавати як комплімент до інших страв, приготованих на грилі або в якості солодкого десерту.