Цибуля порей на грилі з травяним маслом
До свят та особливих подій

Цибуля-порей на грилі з трав’яним маслом

Цибуля-порей може стати чудовою закускою або чудовим доповненням до печеної або смаженої риби.
  • 10Хв

    час приготування

  • 5

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 8 білих частин цибулі-порею
  • 2 ст.л м’якого вершкового масла
  • 2-3 зубчики часнику
  • лимонна цедра. натерта
  • за смаком Морська сіль з травами

Приготування

  • Цибулю-порей – очистити і промити, якщо вона досить товста розрізати уздовж навпіл. Викласти на барбекю. Злегка приправте морською сіллю з травами. В кінці приготування змастити трав’яним маслом

  • Для приготування трав’яного масла, очищений часник змішати з щіпкою Kamis «Морська сіль з травами», додайте розм’якшене вершкове масло, цедру лимона та добре перемішати.