Інгредієнти
- 1 пакет Mohito Lime
- 600 r філе сьомги або форелі
- 2 ст.л оливкової олії
- 1 жменя манної крупи
- ДЛЯ СОУСА:
- 4 шт. свіжого лайма
- 5 ст.л оливкової олії
- 1 щіпка Морська сіль
час приготування
Інгредієнти
Сьомгу або форель нарізати великими кубиками. У мисці змішати вміст пакету приправи до риби, 1 жменю манної крупи і запанірувати рибу.
Залишити на 10 хвилин в прохолодному місці
Смажити 4-5 хвилин на шампурах, решітці або сковороді, злегка змастивши олією
4 лайма розрізати на 2 частини. Половину залишити для оформлення
Для соусу вичавити сік двох лаймів, додати морську сіль і збити з оливковою олією
Подавати шашлик з риби з соусом, листям зеленого салату і половинкою лайма