Інгредієнти
- 1 кілограм вишні
- 3 щіпки цукру
- 3 щіпки води
- 1 ч.л Mint
Інгредієнти
Вишні з кісточками наколоти і залити гарячим сиропом з цукру і води. Витримати ягоди 5-6 годин.
Поставити варення на середній вогонь, довести до кипіння, зняти і охолодити. Знову довести варення до кипіння, додати м’яту, знову зняти з вогню і охолодити.
Втретє варення варити до готовності, приблизно 1 годину.
Простерилізувати банки і кришки, опустивши їх на 5 хвилин у киплячу воду, потім поставити догори дном на дошку, щоб вони трохи охололи. Гаряче варення залити в банки, щільно закрити, перевернути і залишити до повного охолодження. Смачного!