Інгредієнти
- 10 червоних переців чилі
- 1/2 ч.л Імбир мелений для випічки
- 150 r білого цукру
- 100 мл японського рисового винного оцту
- 100 мл води
час приготування
Інгредієнти
Вимийте чилі добре, та наріжте поперек тонкими кільцями. Покладіть в миску з холодною водою і промийте від насіння
Помістіть цукор, оцет і воду в широку, середню каструлю і доведіть до слабкого кипіння. Знизьте вогонь на дві третини, помішуючи щіткою сироп в каструлі, щоб зупинити його кристалізацію
Безпосередньо перед тим, як сироп починає карамелізуватись, додайте чилі і готуйте протягом 10 хвилин, або доки перець не стане м’яким
Зняти з вогню, дати охолонути і поставити в холодильник. Краще всього використовувати зацукровані чилі протягом тижня, так як вони іноді кристалізуються тільки в холодильнику