Зацукрований перець чилі
До солодких страв і напоїв

Зацукрований перець чилі

  • 35Хв

    час приготування

  • 5

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Вимийте чилі добре, та наріжте поперек тонкими кільцями. Покладіть в миску з холодною водою і промийте від насіння

  • Помістіть цукор, оцет і воду в широку, середню каструлю і доведіть до слабкого кипіння. Знизьте вогонь на дві третини, помішуючи щіткою сироп в каструлі, щоб зупинити його кристалізацію

  • Безпосередньо перед тим, як сироп починає карамелізуватись, додайте чилі і готуйте протягом 10 хвилин, або доки перець не стане м’яким

  • Зняти з вогню, дати охолонути і поставити в холодильник. Краще всього використовувати зацукровані чилі протягом тижня, так як вони іноді кристалізуються тільки в холодильнику