Інгредієнти
Змішайте лимонад, імбир мелений, мигдальний екстракт та добре перемішайте, охолодіть.
Для приготування сорбету, збийте білки в круту піну. Змішайте сік 6 апельсинів і лимона. Додайте цукор і приправу до випічки та десертів. Все добре перемішайте, додайте білки і знову обережно перемішайте. Отриману суміш влийте в невеликий деко і помістіть в морозилку, доки суміш не почне тверднути. Потім швидко збийте за допомогою блендера і знову помістіть в морозилку до повного застигання.
Помістіть сорбет ложками в пунш. Додайте лимонадну суміш. Повільно додайте імбирне пиво, злегка помішуючи. Прикрасьте шматочками фруктів, за бажанням. Відразу ж подавайте.