Інгредієнти
- 300 r філе індички
- 1 червоний перець
- 1 цибулина
- 200 мл 30% вершків
- 3 ст.л оливкової олії
- Гілочка свіжої кінзи
- 2 ст.л Карі
- Морська сіль
- Суміш перців
час приготування
Інгредієнти
Індичку розрізати на шматки, посипати приправою карі, додати оливкову олію і перемішати.
М’ясо обсмажити на гарячій сковороді протягом 3-5 хвилин, з щільно закритою кришкою.
Додати нарізані смужками цибулю, болгарський перець, готувати ще 3-5 хвилини.
Додати вершки і варити протягом декількох хвилин, кип’ятити на повільному вогні.
В кінці додати нарізані кінзу і приправити за смаком морською сіллю та свіжо змеленим перцем.