Інгредієнти
- 350 r філе осетра
- 300 r картоплі
- 3/4 склянка сметани
- 1 ст.л рослинної олії
- 1 ч.л Приправа до страв з картоплі
- 1/2 ч.л Seasoning for fish grinder
- 1/2 ч.л Seasoning for fish bag
- 1 щіпка Морська сіль
час приготування
Інгредієнти
Розділити філе осетрини на порційні шматки. Форму для запікання змастити рослинною олією, викласти рибу, посипати приправою до риби.
Картоплю очистити і відварити до готовності, нарізати скибочками і викласти на рибу.
Для приготування соусу, в сметану додати приправу до страв з картоплі, морську сіль і залити ним рибу з картоплею.
Посипати тертим сиром, скропити олією і поставити запікати на 20-30 хвилин у духовку, попередньо розігріту до 200 ° С.
При подачі посипати зеленню.