Інгредієнти
- 650 r пшеничного борошна
- 400 мл води
- 1 яйце
- 400 r яловичини
- 400 r свинини
- 1 ріпчаста цибуля
- 1 ч.л Приправа до м’яса
- 2 ч.л Морська сіль
час приготування
Інгредієнти
Для приготування фаршу, яловичину і свинину нарізати на шматки і пропустити через м’ясорубку. Додати приправу Kamis до м’яса, щіпку морської солі, трохи води, пропущену через м'ясорубку цибулю, все перемішати.
Просіяне борошно насипати на стіл і зробити утворення, подібні на воронки. Налити 330г води, змішаної з яйцем і 1 ч.л. морської солі, замісити круте однорідне тісто. Дати полежати 20-30 хвилин .
Тісто розкачати в джгут, нарізати шматочками і розкачати. На кухонну поверхню викласти фарш, сформувати пельмені і відварити їх у підсоленій воді протягом 8-10 хвилин.
До пельменів подати вершкове масло, сметану, столовий оцет . Смачного!