Рататуй
Кухні світу

Рататуй

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Цибулю подрібнити. Перці очистити від насіння, порізати кубиками.

  • На оливковій олії обсмажити цибулю до м'якості, додати подрібнений часник, коли часник дасть запах, додати в сковороду 2 помідора, дрібно нарізаних та очищених від шкірки і насіння, потім перець. До помідорів додати декілька лаврових листків, ½ ч.л. морської солі і зменшити вогонь. Коли помідори і перець розм’якнуть, соус готовий.

  • Баклажани, решту помідорів і цукіні нарізати тонкими скибочками. Частину соусу викласти на дно дека. Потім красиво викласти скибочки помідори, чергуючи зі скибочками баклажанів і цукіні. Кількість шарів може бути будь-якою.

  • Поставити деко в духовку , розігріту до 200 ° С , і запікати, доки верхній шар овочів не набуде золотистого кольору.

  • Наприкінці приготування в окремій мисці змішати розмарин та оливкову олію, посолити, посипати чорним меленим перцем, додати 2-3 зубчики подрібненого часнику і оцет, добре перемішати і рівномірно розподілити по поверхні готового рататуя .