Тосканська паста
Кухні світу

Тосканська паста

  • 40Хв

    час приготування

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 8 помідорів, нарізаних кубиками
  • 2 ч.л Трави італійської кухні
  • 1/2 ч.л Чорний перець мелений
  • 1 банка томатної пасти, без солі
  • 1 ст.л цукру
  • 2 зубчики часнику
  • 1 оливкової олії
  • 450 r цукіні, нарізаних
  • 200 r нарізаних грибів
  • 1 маленька цибулина, дрібно нарізана
  • 150 r пасти, такої як спагеті або пінгвіні

Приготування

  • Змішайте помідори, томатну пасту, цукор і приправи в середній каструлі. Довести до кипіння на середньому вогні. Зменшити вогонь до мінімуму; накрити кришкою і тушкувати 20 хвилин.

  • Нагрійте олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати цукіні, гриби і цибулю, варити і помішувати 4 хвилини, або доки овочі не стануть м’якими та хрусткими. Перемішати томатну пасту з овочами.

  • Тим часом, приготувати пасту, як вказано на упаковці. Злийте воду. Помістіть пасту на тарілку. Додайте овочеву суміш; добре перемішайте.