Французький томатний тарт
Кухні світу

Французький томатний тарт

  • 1год

    час приготування

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • У мисці змішайте борошно і 1/2 чайної ложки морської солі. Додайте нарізане маленькими шматочками вершкове масло і перемішайте руками, щоб тісто стало схоже на сухарі. В іншій мисці злегка збийте яйце і 2 столові ложки холодної води. Додайте в тісто і вимісіть (якщо тісто погано з’єднується, додайте ще води). Викачайте з тіста кулю, викладіть на присипану борошном поверхню і тонко розкачайте. Викладіть в круглу форму з невисокими краями і злегка притисніть, зріжте зайве тісто з країв.

  • Розігрійте духовку до 220 ° С.

  • Тісто, рівним шаром, змажте французькою гірчицею і залиште на кілька хвилин. Потім викладіть рівним шаром тонко нарізані помідори, збризніть оливковою олією. Посипте прованськими травами і викладіть нарізаний скибочками сир. Посипте зверху кумином і збризніть медом.

  • Запікати тарт 30 хвилин до золотистого кольору тіста і м’якості томатів. За кілька хвилин до закінчення готування, поставити тарт під гриль, щоб сир підрум’янився.