Інгредієнти
- 3 помідора
- 2 ст.л Кумин (Зира)
- 1 ч.л Трави середземноморської кухні
- 3 ст.л води
- 1 яйце
- 125 r вершкового масла
- 2 ст.л меду
- 250 r сиру
- 2 ст.л оливкової олії
- 1 ст.л Французька гірчиця
- 1/2 ч.л Морська сіль
час приготування
Інгредієнти
У мисці змішайте борошно і 1/2 чайної ложки морської солі. Додайте нарізане маленькими шматочками вершкове масло і перемішайте руками, щоб тісто стало схоже на сухарі. В іншій мисці злегка збийте яйце і 2 столові ложки холодної води. Додайте в тісто і вимісіть (якщо тісто погано з’єднується, додайте ще води). Викачайте з тіста кулю, викладіть на присипану борошном поверхню і тонко розкачайте. Викладіть в круглу форму з невисокими краями і злегка притисніть, зріжте зайве тісто з країв.
Розігрійте духовку до 220 ° С.
Тісто, рівним шаром, змажте французькою гірчицею і залиште на кілька хвилин. Потім викладіть рівним шаром тонко нарізані помідори, збризніть оливковою олією. Посипте прованськими травами і викладіть нарізаний скибочками сир. Посипте зверху кумином і збризніть медом.
Запікати тарт 30 хвилин до золотистого кольору тіста і м’якості томатів. За кілька хвилин до закінчення готування, поставити тарт під гриль, щоб сир підрум’янився.